Szuper Szállás - Bringa Panzió Dunapataj
Webséta
  • Bemutatkozás

    Bemutatkozás

    >> Ismerjen meg minket közelebbről!


Fejléc
Térkép

A Szelidi-tó közelsége miatt a falu turizmusának fejlesztése volt az elsődleges cél, amikor 2000-ben befejeztük az első parasztház felújítását.

Dunapatajon akkor nem volt szálláslehetőség, bár az 1800-as években már állt a Nagy Fogadó, később pedig Szálloda is üzemelt a faluban. Felújított parasztházainkkal egész évben kiadó szálláslehetőséget teremtettünk.

A fő cél: a vidéki hangulat megteremtése, a paraszti környezet megtartása volt, ezért kerültek olyan berendezési tárgyak a házakba, amelyek a régi időket idézik. A régi parasztbútorok, a kemence, a kert, a hagyományok ápolását szolgálja. Örömmel mondhatom el, hogy visszatérő vendégeink csak így kérik a házakat: "abban a tájházban" szeretnénk aludni.

2012 év végén átadott Bringa Panzió az EUROVELO 6 számú kerékpárúttól 100 m-re helyezkedik el. Kerékpáros szálláshelyként is üzemel, de természetesen 4 kerékkel is érkezhetnek hozzánk, mivel egész évben nyitva vagyunk. A romantikus vidéki stílusú, homlokzatában a módos parasztházat mintázó épületben tágas - pótágy lehetőséggel ellátott - szobák vannak. Étterem és kávézó üzemel benne, a vendégek kényelmét szolgálva.

A vállalkozás fő profilja a gépi forgácsolás, a honlapon megtekinthetik a Dunapatajon működő BEST-TOOL Kft.-t, amely az egyéni vállalkozással párhuzamosan működik.

Bringa Panzió a Kalocsa TV-ben!